HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/NcKATsknj6pp4di65aG4/b0ee16812e8ab8710affa8694350f6.png)
Forrás: HK Fotografie for Adobe Stock
Pulykacomb sütőben
Egy zamatos és finoman ízesített pulykacomb, tökéletes ünnepekre vagy családi összejövetelekre. Ez a recept lenyűgözi majd egyedülálló ízével és egyszerű elkészítésével.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Pulykacomb
- 1 Darab pulykacomb
- 4 Toes fokhagyma
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 Pinch só
- 1 Pinch bors
Zöldségköret
- 4 Darab Burgonya
- 2 Darab dögevő
- 1 Darab hagyma
- 1 csokor Petrezselyem
- 1 evőkanál vaj
HIRDETŐ
Eljárás
90 perc.
1. Lépés
A pulykacomb előkészítéséhez melegítse elő a sütőjét 180 fokra.
2. Lépés
Dörzsölje be a pulykacombot az apróra vágott fokhagymával, olívaolajjal, sóval és borssal.
3. Lépés
Helyezze a pulyka felsőcombját egy sütőformába, és süssön rajta körülbelül 60 percig a sütőben.
4. Lépés
Eközben mosd meg a zöldségeket, hámozd meg őket és vágd őket szájbarát darabokra.
5. Lépés
Melegítse fel a vajat egy serpenyőben és süssön meg benne zöldséget, amíg megpuhul.
6. Lépés
Tálalja a pulykacombot forrón a sütőből a zöldségekkel mellékételként.