HIRDETŐ

Forrás: FB: 1000 pomysłów na przekąski

Pulykamellfilé saját mártásban

Ez a pulykafilé saját mártásban receptje az évek során kifejlesztett klasszikus a konyhámban.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 filék A pulyka Hozzáadott
  • 500 ml Baromfileves Hozzáadott
  • 2 kanalak Vaj Hozzáadott
  • 2 kanalak Lisztek Hozzáadott
  • 2 fogak Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 hagyma Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • Gyógynövények Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Közben egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat, és a filéket mindkét oldalukon aranybarnára sütjük. A filéket sóval és borssal fűszerezzük.

2. Lépés

Tegyük a pulykákat egy tűzálló tálba, ígérjük az apróra vágott fokhagymát és hagymát. Beletesszük a fűszernövényeket, szem előtt tartva, hogy a lovagi zsálya nagyon jellegzetes ízt ad. Számomra ez a recept egyértelmű csúcspontja.

3. Lépés

Öntsön a húslevest mindenre a hús magasságának 3/4-éig, és tegye az előmelegített sütőbe kb. 30 percre.

4. Lépés

Sütés közben öntse a páclével a húst, hogy a filé szaftos maradjon.

5. Lépés

Ha a filék megfőttek, vegyük ki az edényből, és a maradék mártást keverjük össze a liszttel, és főzzük addig, amíg a megfelelő állagot el nem éri.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új