HIRDETŐ

Forrás: FB: 1000 pomysłów na przekąski

Pulykamellfilé saját mártásban

Ez a pulykafilé saját mártásban receptje az évek során kifejlesztett klasszikus a konyhámban.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 filék A pulyka Hozzáadott
  • 500 ml Baromfileves Hozzáadott
  • 2 kanalak Vaj Hozzáadott
  • 2 kanalak Lisztek Hozzáadott
  • 2 fogak Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 hagyma Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • Gyógynövények Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Közben egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat, és a filéket mindkét oldalukon aranybarnára sütjük. A filéket sóval és borssal fűszerezzük.

2. Lépés

Tegyük a pulykákat egy tűzálló tálba, ígérjük az apróra vágott fokhagymát és hagymát. Beletesszük a fűszernövényeket, szem előtt tartva, hogy a lovagi zsálya nagyon jellegzetes ízt ad. Számomra ez a recept egyértelmű csúcspontja.

3. Lépés

Öntsön a húslevest mindenre a hús magasságának 3/4-éig, és tegye az előmelegített sütőbe kb. 30 percre.

4. Lépés

Sütés közben öntse a páclével a húst, hogy a filé szaftos maradjon.

5. Lépés

Ha a filék megfőttek, vegyük ki az edényből, és a maradék mártást keverjük össze a liszttel, és főzzük addig, amíg a megfelelő állagot el nem éri.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Sütemények

833 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Gyors ételek

2152 receptek

Húsételek

1231 receptek

Hús

371 receptek

Desszert

1950 receptek

Saláták

275 receptek