HIRDETŐ

Rakott karfiol besamellel

A rakott karfiol besamellel egy igazi magyar klasszikus, amely egyszerűen elkészíthető és csodálatosan ízletes. A karfiol és a besamel mártás a rakott ételek között talán a legjobb párosítás, ami a tányérra kerülhet. Mind a karfiol, mind a besamel mártás mély és gazdag ízt ad az ételnek, mindezt úgy, hogy mégsem nehezíti el a gyomrot. Remek választás ebédre vagy vacsorára, főleg egy hideg téli napon.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Káposzta

  • 1 ks nagyfejű karfiol Hozzáadott

Besamel mártás

  • 50 g vaj Hozzáadott
  • 4 ek liszt Hozzáadott
  • 500 ml tej Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott
  • 1 csipet szerecsendió Hozzáadott

Egyéb

  • 150 g sajt Hozzáadott
  • 2 ks tojás Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

1. lépés: A karfiol előkészítése

2. Lépés

2. lépés: A besamel mártás elkészítése

3. Lépés

3. lépés: A rakott karfiol összeállítása és sütése

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új