HIRDETŐ

Rakott karfiol besamellel

A rakott karfiol besamellel egy igazi magyar klasszikus, amely egyszerűen elkészíthető és csodálatosan ízletes. A karfiol és a besamel mártás a rakott ételek között talán a legjobb párosítás, ami a tányérra kerülhet. Mind a karfiol, mind a besamel mártás mély és gazdag ízt ad az ételnek, mindezt úgy, hogy mégsem nehezíti el a gyomrot. Remek választás ebédre vagy vacsorára, főleg egy hideg téli napon.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Káposzta

  • 1 ks nagyfejű karfiol Hozzáadott

Besamel mártás

  • 50 g vaj Hozzáadott
  • 4 ek liszt Hozzáadott
  • 500 ml tej Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott
  • 1 csipet szerecsendió Hozzáadott

Egyéb

  • 150 g sajt Hozzáadott
  • 2 ks tojás Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

1. lépés: A karfiol előkészítése

2. Lépés

2. lépés: A besamel mártás elkészítése

3. Lépés

3. lépés: A rakott karfiol összeállítása és sütése

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Olcsó ételek

483 receptek

Mascarpone

131 receptek

Desszert

1887 receptek

Húsételek

1195 receptek

Apple

346 receptek

Gyors ételek

2029 receptek

Sütemények

826 receptek

Banán

104 receptek

Ebéd

2496 receptek