HIRDETŐ

Rakott karfiol besamellel

A rakott karfiol besamellel egy igazi magyar klasszikus, amely egyszerűen elkészíthető és csodálatosan ízletes. A karfiol és a besamel mártás a rakott ételek között talán a legjobb párosítás, ami a tányérra kerülhet. Mind a karfiol, mind a besamel mártás mély és gazdag ízt ad az ételnek, mindezt úgy, hogy mégsem nehezíti el a gyomrot. Remek választás ebédre vagy vacsorára, főleg egy hideg téli napon.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Káposzta

  • 1 ks nagyfejű karfiol Hozzáadott

Besamel mártás

  • 50 g vaj Hozzáadott
  • 4 ek liszt Hozzáadott
  • 500 ml tej Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott
  • 1 csipet szerecsendió Hozzáadott

Egyéb

  • 150 g sajt Hozzáadott
  • 2 ks tojás Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

1. lépés: A karfiol előkészítése

2. Lépés

2. lépés: A besamel mártás elkészítése

3. Lépés

3. lépés: A rakott karfiol összeállítása és sütése

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek