HIRDETŐ

Forrás: Caifas from Getty Images

Rántott kardhal

A sült mirin receptje, amely tökéletes egy gyors ebédhez vagy vacsorához.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 filék A miruna Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 100 g búzaliszt Hozzáadott
  • 2 pcs Tojás Hozzáadott
  • 150 g Zsemlemorzsa Hozzáadott
  • Sütőolaj Hozzáadott
  • 1 citrom Adandó Hozzáadott
  • petrezselyem a díszítéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A mirinfiléket először is megmossuk, és papírtörlővel szárazra töröljük. Ezután bedörzsöljük őket sóval és borssal - ez a legfontosabb lépés a hal megfelelő fűszerezéséhez.

2. Lépés

A következő lépés a filéink bevonása. Először lisztbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába mártjuk. Ne feledjük, hogy az egész filét alaposan bevonjuk, hogy egyenletesen ropogós legyen a héja.

3. Lépés

Most jön a sütés ideje. Közepesen forró olajban süssük meg a mirint.Süssük mindkét oldalát aranybarnára, ami oldalanként kb. 5 percet vesz igénybe.

4. Lépés

Sütés után a filéket papírtörlőn lecsepegtetjük a felesleges zsírtól. Tálaljuk tányérokra, locsoljuk meg citromlével és díszítsük petrezselyemmel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek