HIRDETŐ

Forrás: Caifas from Getty Images

Rántott kardhal

A sült mirin receptje, amely tökéletes egy gyors ebédhez vagy vacsorához.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 filék A miruna Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 100 g búzaliszt Hozzáadott
  • 2 pcs Tojás Hozzáadott
  • 150 g Zsemlemorzsa Hozzáadott
  • Sütőolaj Hozzáadott
  • 1 citrom Adandó Hozzáadott
  • petrezselyem a díszítéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A mirinfiléket először is megmossuk, és papírtörlővel szárazra töröljük. Ezután bedörzsöljük őket sóval és borssal - ez a legfontosabb lépés a hal megfelelő fűszerezéséhez.

2. Lépés

A következő lépés a filéink bevonása. Először lisztbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába mártjuk. Ne feledjük, hogy az egész filét alaposan bevonjuk, hogy egyenletesen ropogós legyen a héja.

3. Lépés

Most jön a sütés ideje. Közepesen forró olajban süssük meg a mirint.Süssük mindkét oldalát aranybarnára, ami oldalanként kb. 5 percet vesz igénybe.

4. Lépés

Sütés után a filéket papírtörlőn lecsepegtetjük a felesleges zsírtól. Tálaljuk tányérokra, locsoljuk meg citromlével és díszítsük petrezselyemmel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új