HIRDETŐ

Rebarbara desszert túróval

Egy ízletes és édes rebarbara desszert receptje túróval.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
90

Az útra:

  • 200 g Félig durva liszt Hozzáadott
  • 125 g Vaj Hozzáadott
  • 75 g Porcukor Hozzáadott
  • csipetnyi só Hozzáadott
  • 1 ks tojás Hozzáadott

A töltelékhez:

  • 250 g Darabos túró Hozzáadott
  • 100 g Tejföl Hozzáadott
  • 1 darab Sárgája Hozzáadott
  • 100 g Kristálycukor Hozzáadott
  • 1 darab Vanília pudingpor Hozzáadott
  • 1 evőkanál Kukoricakeményítő Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

12 perc.
1. Lépés

Először is készítsük el a tésztát. Keverjük össze a lisztet a cukorral és a sóval. Adjuk hozzá a vajat, a tojást, és dolgozzuk össze a tésztát. Csomagoljuk a tésztát fóliába, és hagyjuk a hűtőben fél órán át.

2. Lépés

Közben készítsük el a tölteléket. Keverjük össze a túrót a tejföllel, a tojássárgájával, a cukorral, a vaníliás pudingporral és a kukoricakeményítővel.

3. Lépés

A tésztát tegyük át egy kizsírozott tepsibe, és kenjük meg a töltelékkel.

4. Lépés

A megtisztított és feldarabolt rebarbarát tegyük a töltelék tetejére.

5. Lépés

A túrós rebarbarás tortát 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 35-40 percig sütjük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új