HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Régimódi grillezett barbecue hamburgerek

Ez a recept visszahozza a klasszikus, régimódi hamburger ízét. A húspogácsa lédús és ízgazdag, ropogós salátával, fanyar uborkával és paradicsommal párosítva. Mindössze 30 perc alatt elkészítheti ezeket az ízletes és kiadós hamburgereket. Tökéletes családi vacsorához vagy kerti grillezéshez!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 lb Darált marhahús Hozzáadott
  • 4 hamburger zsemle Hozzáadott
  • 4 szeletek Americana sajt Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 1 Kis hagyma, apróra vágva Hozzáadott
  • 1 teáskanál Worcestershire szósz Hozzáadott
  • 4 Salátalevelek Hozzáadott
  • 4 szeletek Paradicsom Hozzáadott
  • 4 szeletek Savanyúságok Hozzáadott
  • Majonéz, mustár és ketchup tetszés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Egy nagy tálban keverje össze a darált marhahúst, az apróra vágott hagymát, a Worcestershire-szószt, a sót és a borsot. Győződjön meg róla, hogy jól összekeverednek.

2. Lépés

Ossza a marhahúsos keveréket 4 egyenlő részre, és formázzon mindegyik részből egy-egy pástétomot.

3. Lépés

Melegítse elő a grillt vagy serpenyőt közepes lángon. Süsse a húspogácsákat mindkét oldalukon kb. 5 percig, vagy amíg elérik a kívánt átsütöttségi szintet.

4. Lépés

Minden pástétom tetejére tegyen egy szelet sajtot, és hagyja, hogy kissé megolvadjon.

5. Lépés

Állítsa össze a hamburgereket. Kezdje a zsemle alsó felével, majd tegye rá a salátát, a sajtos húspogácsát, egy szelet paradicsomot, egy szelet uborkát, és fejezze be majonézzel, mustárral és ketchuppal. A tetejére tegye a zsemle másik felét.

6. Lépés

Ismételje meg a folyamatot a többi hamburgerrel.

7. Lépés

Tálalja a régimódi hamburgereket melegen, és élvezze az emlékezetes utazást minden egyes falatnál!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új