Forrás: Pixabay
Régimódi grillezett barbecue hamburgerek
Ez a recept visszahozza a klasszikus, régimódi hamburger ízét. A húspogácsa lédús és ízgazdag, ropogós salátával, fanyar uborkával és paradicsommal párosítva. Mindössze 30 perc alatt elkészítheti ezeket az ízletes és kiadós hamburgereket. Tökéletes családi vacsorához vagy kerti grillezéshez!
Hozzávalók
- 1 lb Darált marhahús
- 4 hamburger zsemle
- 4 szeletek Americana sajt
- só és bors ízlés szerint
- 1 Kis hagyma, apróra vágva
- 1 teáskanál Worcestershire szósz
- 4 Salátalevelek
- 4 szeletek Paradicsom
- 4 szeletek Savanyúságok
- Majonéz, mustár és ketchup tetszés szerint
Eljárás
Egy nagy tálban keverje össze a darált marhahúst, az apróra vágott hagymát, a Worcestershire-szószt, a sót és a borsot. Győződjön meg róla, hogy jól összekeverednek.
Ossza a marhahúsos keveréket 4 egyenlő részre, és formázzon mindegyik részből egy-egy pástétomot.
Melegítse elő a grillt vagy serpenyőt közepes lángon. Süsse a húspogácsákat mindkét oldalukon kb. 5 percig, vagy amíg elérik a kívánt átsütöttségi szintet.
Minden pástétom tetejére tegyen egy szelet sajtot, és hagyja, hogy kissé megolvadjon.
Állítsa össze a hamburgereket. Kezdje a zsemle alsó felével, majd tegye rá a salátát, a sajtos húspogácsát, egy szelet paradicsomot, egy szelet uborkát, és fejezze be majonézzel, mustárral és ketchuppal. A tetejére tegye a zsemle másik felét.
Ismételje meg a folyamatot a többi hamburgerrel.
Tálalja a régimódi hamburgereket melegen, és élvezze az emlékezetes utazást minden egyes falatnál!