HIRDETŐ

Forrás: g215 from Getty Images

Ribizliszörp főzés nélkül

Ezt az egészséges ribizliszörpöt egész nyáron élvezheti italaiban :)

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
10
  • 1.2 kg Ribizli Hozzáadott
  • 112 kg kristálycukor Hozzáadott
  • 20 g Citromsav Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

A ribizlit megtisztítjuk, leválasztjuk a szárról és aprítóban finomra daráljuk.

2. Lépés

Szűrjük át és tegyük nagyobb fazékba.

3. Lépés

A ribizli levet nem főzzük, csak 80°C-ra melegítjük. Adjunk hozzá cukrot és citromsavat.

4. Lépés

Amikor a cukor feloldódik, a szirupot felmelegítjük 70°C-ra és azonnal töljük tiszta üvegekbe. Az esetleges habot összegyűjtjük. Jól zárjuk le az üvegeket. És kezdődhet a frissítő italokkal teli nyár :)

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új