HIRDETŐ
Forrás: paulbinet from Getty Images
Rizses leves hússal
Ízletes rizses leves hússal, ami laktató és tápláló. Tökéletes hideg napokra, amikor szüksége van valami melegre a gyomrában.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 200 g marhahús
- 100 g Rizs
- 1 darab The Onion
- 2 darab sárgarépa
- 1500 ml víz
- 2 Kanálok olaj
- 1 darab babérlevél
- 2 darab Golyócskák szegfűbors
- 1 Kanál só
- 1⁄2 Kanál bors
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
Tisztítsa meg és vágja kockákra a húst. A répát és a hagymát hámozza meg és vágja vékony szeletekre.
2. Lépés
Forrósítsa fel az olajat a serpenyőben és pirítsa meg a húst. Adjuk hozzá a felvágott hagymát és keverje, amíg a hagyma üveges nem lesz.
3. Lépés
Adjon hozzá répát, babérlevelet, egész fűszereket, sót és borsot. Keverje össze és hagyja közepes tűzön 5 percig.
4. Lépés
Adj hozzá rizst és vizet. Forrald fel, majd csökkentsd a hőmérsékletet és főzd puhára, kb. 30 perc alatt.
5. Lépés
Tálalás előtt távolítsa el a babérlevelet és a szegfűborsot.