HIRDETŐ

Forrás: paulbinet from Getty Images

Rizses leves hússal

Ízletes rizses leves hússal, ami laktató és tápláló. Tökéletes hideg napokra, amikor szüksége van valami melegre a gyomrában.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 200 g marhahús Hozzáadott
  • 100 g Rizs Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 2 darab sárgarépa Hozzáadott
  • 1500 ml víz Hozzáadott
  • 2 Kanálok olaj Hozzáadott
  • 1 darab babérlevél Hozzáadott
  • 2 darab Golyócskák szegfűbors Hozzáadott
  • 1 Kanál Hozzáadott
  • 12 Kanál bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Tisztítsa meg és vágja kockákra a húst. A répát és a hagymát hámozza meg és vágja vékony szeletekre.

2. Lépés

Forrósítsa fel az olajat a serpenyőben és pirítsa meg a húst. Adjuk hozzá a felvágott hagymát és keverje, amíg a hagyma üveges nem lesz.

3. Lépés

Adjon hozzá répát, babérlevelet, egész fűszereket, sót és borsot. Keverje össze és hagyja közepes tűzön 5 percig.

4. Lépés

Adj hozzá rizst és vizet. Forrald fel, majd csökkentsd a hőmérsékletet és főzd puhára, kb. 30 perc alatt.

5. Lépés

Tálalás előtt távolítsa el a babérlevelet és a szegfűborsot.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új