HIRDETŐ

Forrás: paulbinet from Getty Images

Rizses leves hússal

Ízletes rizses leves hússal, ami laktató és tápláló. Tökéletes hideg napokra, amikor szüksége van valami melegre a gyomrában.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 200 g marhahús Hozzáadott
  • 100 g Rizs Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 2 darab sárgarépa Hozzáadott
  • 1500 ml víz Hozzáadott
  • 2 Kanálok olaj Hozzáadott
  • 1 darab babérlevél Hozzáadott
  • 2 darab Golyócskák szegfűbors Hozzáadott
  • 1 Kanál Hozzáadott
  • 12 Kanál bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Tisztítsa meg és vágja kockákra a húst. A répát és a hagymát hámozza meg és vágja vékony szeletekre.

2. Lépés

Forrósítsa fel az olajat a serpenyőben és pirítsa meg a húst. Adjuk hozzá a felvágott hagymát és keverje, amíg a hagyma üveges nem lesz.

3. Lépés

Adjon hozzá répát, babérlevelet, egész fűszereket, sót és borsot. Keverje össze és hagyja közepes tűzön 5 percig.

4. Lépés

Adj hozzá rizst és vizet. Forrald fel, majd csökkentsd a hőmérsékletet és főzd puhára, kb. 30 perc alatt.

5. Lépés

Tálalás előtt távolítsa el a babérlevelet és a szegfűborsot.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek