HIRDETŐ
Forrás: FB: Z PIEKARNIKA - przepisy na: zapiekanki, pizze, kurczaka, chleb itp.
Rizses szárnyak
A rizses szárnyak ízletes ázsiai ízeket ötvöznek. A szárnyak szaftosak és aromásak, a rizs pedig finomságot és ízt ad nekik.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Szárnyak:
- 800 g csirke szárny
- só
- bors
- csípős paprika
- Szárított fokhagyma
Ezenkívül:
- 200 g Rizs
- 700 ml csirkehúsleves
- 4 kanalak ketchup
- Zöldségleves pohár
- 1⁄2 teáskanál Cukor
- Provence-i gyógynövények
- csípős paprika
- só
- bors
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Mossuk meg a szárnyakat, szórjuk meg sóval, borssal, paprikával és fokhagymával.
2. Lépés
Tegye a hűtőbe 30 percre.
3. Lépés
Keverjük össze a húslevest, a ketchupot, a cukrot és a borsot egy tálban.
4. Lépés
Keverje össze a nyers rizst a zöldségekkel.
5. Lépés
Kenje meg a sütő alját és szórja bele a rizst.
6. Lépés
Tegye a csirkeszárnyakat a rizs tetejére és öntse le őket ketchuppal ízesített húslevessel.
7. Lépés
Ötszörnyénként 180°C-on, körülbelül 60 percig, fedő nélkül sütjük.