HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: LAWJR

Ropogós sült fánk chips

Ezek a Donut Chipsek a klasszikus fánk édességének kellemes keveréke, a chipsek addiktív ropogós ízével párosulva.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 6 áporodott fánkok Hozzáadott
  • 1 csésze Cukor Hozzáadott
  • 1 evőkanál Fahéj Hozzáadott
  • Sütőspray (a zsírozáshoz) Hozzáadott
  • Porcukor a porcukorhoz (nem kötelező) Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Először is, szerezd be a szikkadt fánkot. Most, hogy miért áporodott, azon tűnődhetsz. Tapasztalatom szerint az állott fánkok általában jobban bírják a szeletelést és a sütést, és ropogósabb chipset eredményeznek. Vágj minden fánkot vékony szeletekre, a lehető legegyenletesebben.

2. Lépés

Egy tálban keverjük össze a cukrot és a fahéjat. Ha ebbe a keverékbe mártjuk a fánkokat, fantasztikus édes-fűszeres bevonatot kapnak. Lényeges, hogy minden szeletet mindkét oldalát bőségesen bevonjuk. Ez a lépés nagyban befolyásolja a végső ízt, higgye el!

3. Lépés

Ezután melegítse elő a sütőt 175 °C-ra. Közben rendezzük el a fánkszeleteket egy sütőspray-vel bőségesen befújt tepsire. Ez nemcsak azt akadályozza meg, hogy a szeletek összeragadjanak, hanem szép aranybarna színt is ad a sütésnek.

4. Lépés

Ha a sütő kellően felmelegedett, tegye be a tálcát, és süsse körülbelül 10-12 percig. Most jön az én kis titkom - a sütés felénél fordítsd meg a szeleteket. Ez biztosítja, hogy a chipsek egyenletesen átsüljenek és tökéletesen ropogósak legyenek.

5. Lépés

Ha kész, vegye ki a tálcát, és hagyja a chipset néhány percig hűlni. A plusz édesség érdekében porcukorral is meghinthetjük őket.

6. Lépés

Végül, a finom Donut Chips készen áll a tálalásra és a kóstolásra! Remélem, önök is ugyanúgy élvezik ezt az egyedi és finom receptet, mint én.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új