HIRDETŐ
Forrás: PGStudija from Getty Images
Rukolás, eperes és diós saláta
A rukolás, eperes és diós saláta egy könnyű és friss saláta, mely az édes eper és a dió érdekes kombinációjával ecseteli a rukolát.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 200 g rukkola
- 300 g Eper
- 100 g Diók
- 100 g The Onion
- 50 g cukor
- 50 ml Balzsamecet
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
Megmossuk és megtisztítjuk a rukkolát és az epret. Az epret negyedekre vágjuk.
2. Lépés
A diót zsír nélküli serpenyőben pirítjuk, amíg enyhén barna és illatos nem lesz.
3. Lépés
A hagymát vékony szeletekre vágjuk és tálba helyezzük. Hozzáadjuk a cukrot és a balzsamecetet, összekeverjük és állni hagyjuk.
4. Lépés
Hozzáadjuk a rukolát, az epret és a diót a tálba a hagymával, és mindent összekeverünk. Azonnal szolgáljuk fel.