HIRDETŐ

Forrás: canva

Sajtgombóc levesbetét

A sajtgombóc levesbetét, egy gyorsan és könnyedén elkészíthető kiegészítő, ami garantáltan feldobja akár a legegyszerűbb leveseket is. A sajtgombócok lágysága és az ételben rejlő sajtos íz végül mindenkit lenyűgöz majd.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8
  • 100 g reszelt sajt Hozzáadott
  • 3 ek liszt Hozzáadott
  • 2 ks tojás Hozzáadott
  • 12 tk Hozzáadott
  • 12 tk őrölt fehér bors Hozzáadott
  • 1 ek olaj Hozzáadott
  • 1 csokor petrezselyemzöld Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Keverj össze egy tálban 100 g reszelt sajtot, 3 ek lisztet, 2 tojást, ½ tk sót és ¼ tk őrölt fehér borsot.

2. Lépés

Formázz a keverékből golyókat.

3. Lépés

Egy serpenyőben hevíts fel 1 ek olajat, majd sütés közben forgasd meg a sajtgombócokat, amíg aranybarnára nem sülnek.

4. Lépés

Szórj rájuk friss petrezselyemzöldet, majd hagyd pár percig állni, hogy az ízek összeérjenek.

5. Lépés

Használat előtt hagyd meghűlni a sajtgombócokat, majd adagold a levesbe.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek