HIRDETŐ

Forrás: Marko Rupena from Getty Images

Saláta mozzarellával, paradicsommal és uborkával

A mozzarellás, paradicsomos és uborkás saláta egyszerű, egészséges és frissességgel teli könnyű ebéd vagy vacsora. Ideális azok számára, akik értékelik az egyszerű elkészítést és a természetes ízeket. Tökéletes a forró napokra, amikor valami könnyű és frissítő ételre vágyik.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 pcs Nagy paradicsomok Hozzáadott
  • 1 pcs közepes méretű uborka Hozzáadott
  • 200 g mozzarella Hozzáadott
  • 2 kanalak Olívaolajok Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • Csokor bazsalikom Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

A paradicsomot és az uborkát megmossuk, és kb. 0,5 cm vastag szeletekre vágjuk.

2. Lépés

A mozzarellát a paradicsomhoz és az uborkához hasonló vastagságúra szeleteljük.

3. Lépés

Az aromás növényeket, például a bazsalikomot, vágja le az ágakról, és mossa meg.

4. Lépés

Egy nagy tányérra rétegezzük felváltva a paradicsom-, mozzarella- és uborkaszeleteket.

5. Lépés

Rendezzük el a tetején a bazsalikomleveleket.

6. Lépés

Az egészet meglocsoljuk olívaolajjal, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.

7. Lépés

A salátát az elkészítés után azonnal tálalja, hogy a hozzávalók ne veszítsenek frissességükből.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új