HIRDETŐ

Forrás: FB: Magyaros Ízőrzők

Savanyú káposzta ágyon sült tarja

A savanyú káposzta és a sült hús ízkombinációja igazi magyar klasszikus.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg savanyú káposzta Hozzáadott
  • 70 dkg tarja vagy karaj Hozzáadott
  • 2 nagy fej hagyma Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • pirospaprika Hozzáadott
  • 150 ml víz Hozzáadott
  • 2 Slice szalonna Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A húst sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk egy kicsit pihenni.

2. Lépés

A savanyú káposztát sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, rátesszük a hagymát, és megszórjuk pirospaprikával.

3. Lépés

Fektesse rá a húst, és fedje le vízzel.

4. Lépés

Fedjük le fóliával, és 200°C-on süssük kb. 1,5 órán át, vagy amíg a hús megpuhul.

5. Lépés

Ezután vegyük le a fóliát, és süssük még 30 percig.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új