HIRDETŐ
Forrás: rlat from Getty Images
Sertés bélszín leveles tésztában
Tökéletes sertésbélszín gombával leveles tésztában.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 500 g Sertés szűzpecsenye
- 400 g Leveles tészta
- 1 db The Onion
- 200 g sajt
- 200 g Friss gomba
- 1 db Tojás a bedörzsöléshez
- só
- Fekete bors
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
Először tisztítsuk meg és vágjuk fel a gombát. Fojtsd meg őket a hagymával.
2. Lépés
Sózzuk és borsozzuk a sertésbélszínt, majd serpenyőben pirítsuk aranybarnára. Ezután hagyja pihenni a húst.
3. Lépés
Tekerje ki a leveles tésztát, és helyezze rá a sajtszeleteket.
4. Lépés
Tegye a felszeletelt gombát a sajt tetejére, és helyezze rá a sertésbélszínt.
5. Lépés
Tekerje fel a tésztát úgy, hogy a húst megfelelően becsomagolja. Ezután kenje meg felvert tojással.
6. Lépés
Süssük a sertésbélszínt 180 fokra előmelegített sütőben körülbelül 25 percig, de az idő az adott sütőtől függően változhat, ezért érdemes figyelni, hogy mikor lesz aranybarna a tészta.