HIRDETŐ

Forrás: iko636 from Getty Images

Sertés bélszín tejszínes mártással

Sertés bélszín tejszínes mártással, amely tökéletes ebédre vagy vacsorára.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 800 g Sertés szűzpecsenye Hozzáadott
  • Só és őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 3 darab The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 200 ml Tejföl Hozzáadott
  • 100 ml száraz fehérbor Hozzáadott
  • olaj a sütéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Először tisztítsa meg és szeletelje fel a sertés szűzpecsenyét. Ezután sózzuk, borsozzuk, és egy serpenyőben, olajban mindkét oldalát megsütjük. Ezután vegyük ki a húst, és tegyük félre.

2. Lépés

Ugyanebben a serpenyőben adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát, és pirítsuk aranybarnára. Néhány perc múlva hozzáöntjük a fehérbort, és hagyjuk elpárologni. Ezután adjuk hozzá a tejfölt, és alaposan keverjük össze.

3. Lépés

Most jön a legfontosabb rész - tegye vissza a megbarnított húst a mártásba, és hagyja, hogy alacsony hőfokon kb. 20 percig párolódjon.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új