HIRDETŐ
Forrás: iko636 from Getty Images
Sertés bélszín tejszínes mártással
Sertés bélszín tejszínes mártással, amely tökéletes ebédre vagy vacsorára.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 800 g Sertés szűzpecsenye
- Só és őrölt fekete bors
- 3 darab The Onion
- 2 gerezd Fokhagyma
- 200 ml Tejföl
- 100 ml száraz fehérbor
- olaj a sütéshez
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Először tisztítsa meg és szeletelje fel a sertés szűzpecsenyét. Ezután sózzuk, borsozzuk, és egy serpenyőben, olajban mindkét oldalát megsütjük. Ezután vegyük ki a húst, és tegyük félre.
2. Lépés
Ugyanebben a serpenyőben adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát, és pirítsuk aranybarnára. Néhány perc múlva hozzáöntjük a fehérbort, és hagyjuk elpárologni. Ezután adjuk hozzá a tejfölt, és alaposan keverjük össze.
3. Lépés
Most jön a legfontosabb rész - tegye vissza a megbarnított húst a mártásba, és hagyja, hogy alacsony hőfokon kb. 20 percig párolódjon.