HIRDETŐ
Sertés pörkölt
A mi kedvenc sertés pörköltünk
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 750 g sertéshús
- 1 The Onion
- 1 EK lard
- Fűszerezett sült sertés
- 2 gerezd fokhagyma
- őrölt paprika - édes
- Só
- őrölt fekete bors
- kömény
- Paprika
- cseresznyeparadicsom
- 1 burgonya
HIRDETŐ
Eljárás
40 perc.
1. Lépés
Finomra vágjuk a hagymát és zsíron üvegesre pirítjuk. Ezután adjuk hozzá a mosott, kockákra vágott húst, és a hagymával együtt pirítjuk, hogy „összehúzódjon”.
2. Lépés
Adjunk hozzá aprított fokhagymát, vörös édes paprikát, sertés sült fűszert, köményt és öntsünk rá egy kis vizet.
3. Lépés
Kiválóan illatozik a maszk, ha paradicsomot és paprikát ad hozzá. Teljesen elegendő 1-2 cseresznyeparadicsom és körülbelül 1/3 paprika. Amikor a paradicsomok megfőnek, eltávolítom a paradicsomhéjat, de ha ez nem zavarja, hagyja ott.
4. Lépés
A sót akkor adom hozzá, amikor a hús félig megfőtt, és a kész pörköltet reszelt krumplival sűrítem. Bármilyen körettel fantasztikusan ízlik.