HIRDETŐ

Sertés pörkölt

A mi kedvenc sertés pörköltünk

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 750 g sertéshús Hozzáadott
  • 1 The Onion Hozzáadott
  • 1 EK lard Hozzáadott
  • Fűszerezett sült sertés Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • őrölt paprika - édes Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • őrölt fekete bors Hozzáadott
  • kömény Hozzáadott
  • Paprika Hozzáadott
  • cseresznyeparadicsom Hozzáadott
  • 1 burgonya Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

Finomra vágjuk a hagymát és zsíron üvegesre pirítjuk. Ezután adjuk hozzá a mosott, kockákra vágott húst, és a hagymával együtt pirítjuk, hogy „összehúzódjon”.

2. Lépés

Adjunk hozzá aprított fokhagymát, vörös édes paprikát, sertés sült fűszert, köményt és öntsünk rá egy kis vizet.

3. Lépés

Kiválóan illatozik a maszk, ha paradicsomot és paprikát ad hozzá. Teljesen elegendő 1-2 cseresznyeparadicsom és körülbelül 1/3 paprika. Amikor a paradicsomok megfőnek, eltávolítom a paradicsomhéjat, de ha ez nem zavarja, hagyja ott.

4. Lépés

A sót akkor adom hozzá, amikor a hús félig megfőtt, és a kész pörköltet reszelt krumplival sűrítem. Bármilyen körettel fantasztikusan ízlik.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új