HIRDETŐ
Sertés szelet joghurtban
Joghurtban pácolt lédús sertésszelet receptje.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
8
- 8 ks sertésszelet
- 500 ml Fehér joghurt
- 3 gerezd Fokhagyma
- 1 evőkanál Citromlé
- 1 teáskanál őrölt édes paprika
- só és frissen őrölt fekete bors
- olívaolaj
- zsemlemorzsa
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
Először készítsük el a joghurtos pácot. Egy tálban keverjük össze a joghurtot, a préselt fokhagymát, a citromlevet, a paprikát, a sót és a borsot.
2. Lépés
Nyársaljuk fel a sertésszeleteket, szórjuk meg sóval és borssal.
3. Lépés
Ezután pácoljuk be őket a pácba, hogy egészben legyenek.
4. Lépés
Fedje le a tálat, és hagyja a húst legalább 24 órán át a hűtőszekrényben pácolódni.
5. Lépés
Másnap csak panírozzuk be őket zsemlemorzsába, és süssük ki olajban.