HIRDETŐ

Forrás: Andreas Steidlinger from Getty Images

Sertés szűzpecsenye sajtmártással

A sajtmártásos sertésbélszín az egyik kedvenc ételem. A hús és a sajt íze tökéletesen kiegészíti egymást.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 800 g Sertés szűzpecsenye Hozzáadott
  • 2 kanalak Olívaolaj Hozzáadott
  • Só, őrölt fekete bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 150 g sajt Hozzáadott
  • 200 ml Tejszínhab Hozzáadott
  • 1 kanál Vaj Hozzáadott
  • fokhagyma Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A sertésbélszínt szeletekre vágjuk, sózzuk és borsozzuk.

2. Lépés

Melegítsünk fel egy serpenyőt, és adjunk hozzá olívaolajat. Süssük a szeleteket mindkét oldalukon kb. 3 percig. Ezután vegyük ki őket egy tányérra.

3. Lépés

Ugyanebben a serpenyőben olvaszd meg a vajat, és add hozzá a zúzott fokhagymát, hogy még intenzívebb ízt kapjon.

4. Lépés

Adja hozzá a kockára vágott sajtot és a tejszínt.

5. Lépés

A mártást addig főzzük, amíg a sajt teljesen elolvad.

6. Lépés

Tálaljuk a sertésbélszínt sajtmártással és a kedvenc ételünkkel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új