HIRDETŐ

Forrás: mapik27 from Getty Images

Sertésborda torma mártásban

A finom, lédús sertésborda, melyet pikáns torma alapú mártással tálalnak, egy olyan étel, amely méltán nevezhető klasszikus ebédnek. Ideális a vasárnapi családi ebédekhez.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Sertésborda

  • 1 kg Sertésborda Hozzáadott
  • 3 szemüveg víz Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott

Torma szósz

  • 12 szemüveg torma Hozzáadott
  • 1 üveg 18%-os tejszín Hozzáadott
  • 2 kanalak liszt Hozzáadott
  • 1 üveg húsleves Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Kezdje a sertéskaraj előkészítésével. Tegye egy fazékba, öntse le vízzel, sózza meg. Főzze kis lángon körülbelül 2 órán keresztül.

2. Lépés

Közben készítsd el a szószt. Egy serpenyőben, vajon, pirítsd arany színűre a lisztet. Adj hozzá tormát és alaplevet. Kevergesd, amíg besűrűsödik.

3. Lépés

Adj hozzá tejszínt a szószhoz, keverd óvatosan, amíg a szósz sima nem lesz. Ízesítsd sóval és borssal ízlés szerint.

4. Lépés

Amikor a sertésszelet kész, vedd ki a fazékból és szeleteld fel. Öntözd le szósszal és tálald.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új