HIRDETŐ

Forrás: mapik27 from Getty Images

Sertésborda torma mártásban

A finom, lédús sertésborda, melyet pikáns torma alapú mártással tálalnak, egy olyan étel, amely méltán nevezhető klasszikus ebédnek. Ideális a vasárnapi családi ebédekhez.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Sertésborda

  • 1 kg Sertésborda Hozzáadott
  • 3 szemüveg víz Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott

Torma szósz

  • 12 szemüveg torma Hozzáadott
  • 1 üveg 18%-os tejszín Hozzáadott
  • 2 kanalak liszt Hozzáadott
  • 1 üveg húsleves Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Kezdje a sertéskaraj előkészítésével. Tegye egy fazékba, öntse le vízzel, sózza meg. Főzze kis lángon körülbelül 2 órán keresztül.

2. Lépés

Közben készítsd el a szószt. Egy serpenyőben, vajon, pirítsd arany színűre a lisztet. Adj hozzá tormát és alaplevet. Kevergesd, amíg besűrűsödik.

3. Lépés

Adj hozzá tejszínt a szószhoz, keverd óvatosan, amíg a szósz sima nem lesz. Ízesítsd sóval és borssal ízlés szerint.

4. Lépés

Amikor a sertésszelet kész, vedd ki a fazékból és szeleteld fel. Öntözd le szósszal és tálald.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek