HIRDETŐ

Forrás: phbcz from Getty Images

Sertéshús vörösbabbal

A párolt sertéshús receptje vörösbabbal, amely alkalmi és ünnepi asztalra egyaránt alkalmas.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Sertéshús Hozzáadott
  • 1 db Konzerv vörösbab Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 kanalak Fűszerkeverékek sertéshúshoz Hozzáadott
  • Só és őrölt fekete bors Hozzáadott
  • olívaolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Kezdje a sertéshús előkészítésével. Vágja a húst kisebb darabokra.

2. Lépés

Egy serpenyőben hevítsen olívaolajat, és pirítsa meg benne először a hagymát, majd adja hozzá a feldarabolt húst, és süsse addig, amíg kívülről szép aranybarna nem lesz.

3. Lépés

Egy idő után adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, és pirítsuk meg azt is.

4. Lépés

Fűszerezze a húst húsízesítővel, sóval és fekete borssal. Mindent jól összekeverünk, és fedő alatt, alacsony lángon pároljuk.

5. Lépés

Körülbelül 20 perc elteltével tegye a vörösbabot a serpenyőbe a sós lével együtt.

6. Lépés

Pároljuk néhány percig a hússal együtt, és kenyérrel tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek