HIRDETŐ

Forrás: phbcz from Getty Images

Sertéshús vörösbabbal

A párolt sertéshús receptje vörösbabbal, amely alkalmi és ünnepi asztalra egyaránt alkalmas.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Sertéshús Hozzáadott
  • 1 db Konzerv vörösbab Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 kanalak Fűszerkeverékek sertéshúshoz Hozzáadott
  • Só és őrölt fekete bors Hozzáadott
  • olívaolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Kezdje a sertéshús előkészítésével. Vágja a húst kisebb darabokra.

2. Lépés

Egy serpenyőben hevítsen olívaolajat, és pirítsa meg benne először a hagymát, majd adja hozzá a feldarabolt húst, és süsse addig, amíg kívülről szép aranybarna nem lesz.

3. Lépés

Egy idő után adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, és pirítsuk meg azt is.

4. Lépés

Fűszerezze a húst húsízesítővel, sóval és fekete borssal. Mindent jól összekeverünk, és fedő alatt, alacsony lángon pároljuk.

5. Lépés

Körülbelül 20 perc elteltével tegye a vörösbabot a serpenyőbe a sós lével együtt.

6. Lépés

Pároljuk néhány percig a hússal együtt, és kenyérrel tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új