HIRDETŐ
Forrás: phbcz from Getty Images
Sertéshús vörösbabbal
A párolt sertéshús receptje vörösbabbal, amely alkalmi és ünnepi asztalra egyaránt alkalmas.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 500 g Sertéshús
- 1 db Konzerv vörösbab
- 2 db The Onion
- 3 gerezd Fokhagyma
- 2 kanalak Fűszerkeverékek sertéshúshoz
- Só és őrölt fekete bors
- olívaolaj
HIRDETŐ
Eljárás
90 perc.
1. Lépés
Kezdje a sertéshús előkészítésével. Vágja a húst kisebb darabokra.
2. Lépés
Egy serpenyőben hevítsen olívaolajat, és pirítsa meg benne először a hagymát, majd adja hozzá a feldarabolt húst, és süsse addig, amíg kívülről szép aranybarna nem lesz.
3. Lépés
Egy idő után adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, és pirítsuk meg azt is.
4. Lépés
Fűszerezze a húst húsízesítővel, sóval és fekete borssal. Mindent jól összekeverünk, és fedő alatt, alacsony lángon pároljuk.
5. Lépés
Körülbelül 20 perc elteltével tegye a vörösbabot a serpenyőbe a sós lével együtt.
6. Lépés
Pároljuk néhány percig a hússal együtt, és kenyérrel tálaljuk.