HIRDETŐ
Forrás: maxsol7 from Getty Images
Sertéshús zöldségekkel
Egy finom párolt sertéshús receptje zöldségekkel, amely alkalmas a vasárnapi asztalra.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 500 g Sertéshús
- 2 db Cukkini
- 1 db Nagy hagyma
- 2 db Paprika
- só, bors
- olívaolaj
- fokhagyma
- Szezám
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
Kezdetben tisztítsa meg és vágja kockákra a sertéshúst. Ezután sóval és borssal fűszerezzük a húst, és hagyjuk pihenni.
2. Lépés
A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és egy serpenyőben olajon megpirítjuk.
3. Lépés
Amikor a hagyma aranysárgára sül, adjuk hozzá a húst, és pirítsuk meg mindent együtt.
4. Lépés
Közben feldarabolhatjuk a cukkinit és a paprikát. Én szeretem, ha a zöldségek nagyobbak, ezért nagyobb kockákra vágom őket.
5. Lépés
Amikor a hús szépen megpirult, adjuk hozzá az apróra vágott zöldségeket, és süssük együtt, amíg megpuhul. Szükség szerint locsoljuk meg vízzel.
6. Lépés
Végül szórja meg a sertéshúst szezámmaggal, és tálalja.