HIRDETŐ

Forrás: maxsol7 from Getty Images

Sertéshús zöldségekkel

Egy finom párolt sertéshús receptje zöldségekkel, amely alkalmas a vasárnapi asztalra.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Sertéshús Hozzáadott
  • 2 db Cukkini Hozzáadott
  • 1 db Nagy hagyma Hozzáadott
  • 2 db Paprika Hozzáadott
  • só, bors Hozzáadott
  • olívaolaj Hozzáadott
  • fokhagyma Hozzáadott
  • Szezám Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Kezdetben tisztítsa meg és vágja kockákra a sertéshúst. Ezután sóval és borssal fűszerezzük a húst, és hagyjuk pihenni.

2. Lépés

A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és egy serpenyőben olajon megpirítjuk.

3. Lépés

Amikor a hagyma aranysárgára sül, adjuk hozzá a húst, és pirítsuk meg mindent együtt.

4. Lépés

Közben feldarabolhatjuk a cukkinit és a paprikát. Én szeretem, ha a zöldségek nagyobbak, ezért nagyobb kockákra vágom őket.

5. Lépés

Amikor a hús szépen megpirult, adjuk hozzá az apróra vágott zöldségeket, és süssük együtt, amíg megpuhul. Szükség szerint locsoljuk meg vízzel.

6. Lépés

Végül szórja meg a sertéshúst szezámmaggal, és tálalja.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új