HIRDETŐ

Forrás: MartinFredy from Getty Images

Sertéskaraj pácolási recept

Egy finom, mégis aromás pác, amely különleges ízt kölcsönöz majd a sertéskarajodnak. Tökéletes a grillezéshez és a sütőben történő sütéshez egyaránt. Ennek az eljárásnak köszönhetően a hús rendkívül szaftos és az íze szétolvad a szádban.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 4 fogak fokhagyma Hozzáadott
  • 1 teáskanál Eszkozok Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt bors Hozzáadott
  • 2 kanalak Olaj Hozzáadott
  • 1 teáskanál édes paprika Hozzáadott
  • 1 teáskanál éles paprika Hozzáadott
  • 1 kanál méz Hozzáadott
  • 1 üveg Sörök Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

5 perc.
1. Lépés

Kezdjük az ízesítő előkészítésével. Ehhez a fokhagymagerezdeket meghámozzuk és átnyomjuk a fokhagymaprésen egy tálba.

2. Lépés

Hozzáadjuk a sót, borsot, édes és csípős paprikát. Mindent alaposan összekeverünk.

3. Lépés

Ezután a tálba adjuk hozzá a mézet és az olajat. Ismét alaposan keverjük össze mindent.

4. Lépés

Végül a pácunkhoz hozzáadjuk a sört. Alaposan összekeverjük.

5. Lépés

A sertéstarját átrakjuk a pác tálba és alaposan megforgatjuk minden oldalán. Ezután letakarjuk a tálkat és a hűtőbe tesszük legalább 2 órára, de legjobb az egész éjszakára.

6. Lépés

A tarja ilyen kezelés után kész a sütéshez vagy grillhez. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek