HIRDETŐ

Forrás: MartinFredy from Getty Images

Sertéskaraj pácolási recept

Egy finom, mégis aromás pác, amely különleges ízt kölcsönöz majd a sertéskarajodnak. Tökéletes a grillezéshez és a sütőben történő sütéshez egyaránt. Ennek az eljárásnak köszönhetően a hús rendkívül szaftos és az íze szétolvad a szádban.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 4 fogak fokhagyma Hozzáadott
  • 1 teáskanál Eszkozok Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt bors Hozzáadott
  • 2 kanalak Olaj Hozzáadott
  • 1 teáskanál édes paprika Hozzáadott
  • 1 teáskanál éles paprika Hozzáadott
  • 1 kanál méz Hozzáadott
  • 1 üveg Sörök Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

5 perc.
1. Lépés

Kezdjük az ízesítő előkészítésével. Ehhez a fokhagymagerezdeket meghámozzuk és átnyomjuk a fokhagymaprésen egy tálba.

2. Lépés

Hozzáadjuk a sót, borsot, édes és csípős paprikát. Mindent alaposan összekeverünk.

3. Lépés

Ezután a tálba adjuk hozzá a mézet és az olajat. Ismét alaposan keverjük össze mindent.

4. Lépés

Végül a pácunkhoz hozzáadjuk a sört. Alaposan összekeverjük.

5. Lépés

A sertéstarját átrakjuk a pác tálba és alaposan megforgatjuk minden oldalán. Ezután letakarjuk a tálkat és a hűtőbe tesszük legalább 2 órára, de legjobb az egész éjszakára.

6. Lépés

A tarja ilyen kezelés után kész a sütéshez vagy grillhez. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új