HIRDETŐ

Forrás: FB: Varenie je radosť

Sertéstekercs savanyú káposztával

Ízletes sertéscsíkok, amelyek savanyú káposztával vannak töltve, remek választás minden húst és káposzta rajongónak.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Hús és töltelék

  • 500 g Sertéshús (szeletek) Hozzáadott
  • 500 g savanyú káposzta Hozzáadott
  • 1 db nagy hagyma Hozzáadott
  • 2 db Fokhagymagerezdek Hozzáadott
  • 100 g bacon Hozzáadott

Mártás

  • 500 ml víz Hozzáadott
  • 1 tk őrölt pirospaprika Hozzáadott
  • 2 EK önserkentő liszt Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A húst szeletekre vágjuk, klopfoljuk, megsózzuk, fűszerezzük és minden szeletet lisztbe forgatunk.

2. Lépés

Pirítjuk a szalonnára vágott hagymát és fokhagymát a serpenyőben, hozzáadjuk a savanyú káposztát és kissé pároljuk.

3. Lépés

A húst tesszük előkészített káposzta keverékre, és szorosan feltekerjük a tekercseket. Kötözzük őket.

4. Lépés

Aztekercseket minden oldalon megpirítjuk a serpenyőben.

5. Lépés

A göngyölegeket a tepsibe helyezzük, leöntjük vízzel, hozzáadjuk a vizet, betesszük egy 180 ° C-ra előmelegített sütőbe és 30 percig sütjük.

6. Lépés

Besűrítjük a mártást és hozzáadjuk a őrölt paprikát. Ezután a mártást a tekercseken keresztül öntjük és további 20 percig sütjük.

7. Lépés

A kész tekercseket krumplival szolgáljuk fel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új