HIRDETŐ

Forrás: SGAFotoStudio from Getty Images

Spanyol burgonyás omlett

Egy ízletes spanyol burgonyás omlett receptje, amely tökéletes vacsorára. A burgonya, a hagyma és a tojás finomra hangolt aránya adja meg ennek az ételnek az igazi, ellenállhatatlan spanyol ízt.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 800 g Burgonya Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 6 darab Tojás Hozzáadott
  • olaj a sütéshez Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Hámozza meg a burgonyát, és vágja vékony szeletekre. Ez egy fontos lépés, a vékonyra szeletelt burgonya jobban átsül és puhább lesz.

2. Lépés

Vágja a hagymát vékony szeletekre.

3. Lépés

Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, és adjuk hozzá a burgonyát. Süssük őket, amíg megpuhulnak. Rendszeresen keverjük meg, hogy ne égjen meg.

4. Lépés

Adjuk hozzá a hagymát a burgonyához, és pirítsuk még 5 percig.

5. Lépés

Közben üssük fel a tojásokat egy tálba, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.

6. Lépés

A burgonyát és a hagymát lecsepegtetjük, és a tojáshoz adjuk. Keverjük jól össze.

7. Lépés

Öntse vissza a keveréket a serpenyőbe, és kis lángon süsse meg. 10 perc elteltével óvatosan fordítsa meg az omlettet. Egy tányér segítségével először átrakhatja, majd visszateheti a serpenyőbe.

8. Lépés

Süssük még 10 percig. Az omlettnek szilárdnak, de belül még kissé puhának kell lennie.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új