HIRDETŐ
Forrás: georgedolgikh from Canva
Spárgakrémleves tejszínnel
Kitűnő spárgaleves tejszínnel, amit egyszerűen és gyorsan elkészíthetsz.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 500 g Spárga
- 200 ml főzőtejszín
- 1 db The Onion
- 2 db fokhagyma
- 1 kanál só és bors
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Először tisztítsa meg a spárgát és vágja kisebb darabokra. A hagymát és a fokhagymát is hámozza meg és vágja apróra.
2. Lépés
A serpenyőben melegítse fel az olajat, adjon hozzá vöröshagymát és fokhagymát, és pirítsa meg, amíg a hagyma üveges nem lesz. Ezután adjon hozzá apróra vágott spárgát, és pirítsa azt a hagymával és a fokhagymával 5 percig.
3. Lépés
Adja hozzá a serpenyőbe a spárgával 1 l vizet, sót és borsot. Fedje le és hagyja forralni közepes tűzön körülbelül 15 percig.
4. Lépés
15 perc elteltével adjon hozzá a leveshez tejszínt, és jól keverje össze. Hagyja még egy ideig főzni.
5. Lépés
A kész levest botmixerrel pürésítse sima állagúra.