Forrás: dulezidar from Getty Images
Spargókrémleves krumplival
Egy ízletes és egyszerű spargókrémleves recept krumplival.
Hozzávalók
Fő alapanyagok
- 500 g Spárga
- 2 db krumpli
- 1 db The Onion
- 2 db gerezd fokhagyma
Egyéb
- 1 Kanál olívaolaj
- 1 csésze Húsleves
- 1 db Só és őrölt fekete bors
Eljárás
Készítsen elő és vágja fel az összes hozzávalót. Tisztítsa meg és vágja fel a spárgát, hámozza meg és vágja kockákra a krumplit, aprítsa fel a hagymát és a fokhagymát.
Melegítsen fel olívaolajat a serpenyőben, adjon hozzá hagymát és fokhagymát, és pirítsa, amíg a hagyma átlátszóvá nem válik.
Adj hozzá krumplit és spárgát, keverd össze mindent és párolja néhány percig. Ezután adj hozzá levest és főzd addig, amíg félig puha nem lesz.
Főzés után turmixolja le a levest egy merülő mixerrel simára. Szükség esetén több húslevest vagy vizet is hozzáadhat, ha a leves túl sűrű.
Tálalja forrón. Díszítse a levest néhány főtt spárgával és krumplidarabokkal a tetején. Jó étvágyat!