HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Spenótos-gombás tészta

Finom és laktató fogás, ami pofon egyszerű is.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 50 dkg masni tészta Hozzáadott
  • 10 dkg vaj Hozzáadott
  • só bors Hozzáadott
  • 50 dkg csiperke gomba Hozzáadott
  • 20 dkg bébi spenót Hozzáadott
  • 10 dkg aszalt paradicsom Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 dl habtejszín Hozzáadott
  • 10 dkg parmezán Hozzáadott
  • Petrezselyem Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Először kifőzzük a tésztát, majd leszűrjük. Közben 5 dkg vajat felforrósítunk egy serpenyőben, megpirítjuk rajta a felszeletelt gombát, megsózzuk és megborsozzuk, majd hozzáadjuk a spenótot is.

2. Lépés

Az aszalt paradicsomot felaprítjuk és hozzáadjuk a spenótos gombához. Végül hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát is, majd az egészet levesszük a tűzről és félre tesszük.

3. Lépés

Egy másik serpenyőben felforrósítjuk a maradék vajat. Felöntjük a tejszínnel és összeforraljuk. Hozzáöntjük a reszelt parmezánt, összekeverjük, sózzuk és borsozzuk.

4. Lépés

Összeforgatjuk a tésztával és a gombás raguval, majd petrezselyemmel megszórjuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új