HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/LrM6oSoERM24W0NJ1tbt/8cb96758f02ed7d92ad28cc8a031d8.jpeg)
Forrás: NoirChocolate from Getty Images
Sült füstölt szűzpecsenye
Egy recept sült füstölt szűzpecsenyére, amit alufóliában sütök, hogy lédús maradjon.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
8
- 11⁄2 kg füstölt tarja
- 700 ml víz
HIRDETŐ
Eljárás
100 perc.
1. Lépés
A kolbászt megmossuk.
2. Lépés
Befoglaljuk alufóliába és betesszük a sütőtálba.
3. Lépés
A húshoz hozzáadunk körülbelül 700 ml vizet és a sertésvállat 90 percig sütjük.
4. Lépés
Sütés közben ellenőrizzük a víz mennyiségét, hogy a sertéscsülkünk ne égjen oda.
5. Lépés
A kedvenc mellékletünkkel szolgáljuk fel.