HIRDETŐ

Forrás: arfo from Getty Images

Sült sertéscsülök

Ez a sült sertéscsülök rendkívül zamatos, gyönyörű aranyszínű és csodálatos aromájú.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 lábszárak Sertéshús Hozzáadott
  • 1 liter Sörök Hozzáadott
  • 4 fogak Fokhagyma Hozzáadott
  • só, bors Hozzáadott
  • Majoránna Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

180 perc.
1. Lépés

A sertéscsülköt alaposan megmossuk, szárazra törölgetjük, és a bőrét keresztben bevágjuk.

2. Lépés

Hámozza meg és aprítsa fel a fokhagymát, majd keverje össze a borssal, a sóval és a majoránnával. Dörzsölje be ezzel a keverékkel a sertéscsülköt. Nagyon fontos, hogy a csülök bőrét alaposan bevágjuk, így a fűszerek jobban behatolnak a húsba, és a bőr ropogós lesz.

3. Lépés

Tegye a sertéscsülköt egy tűzálló tálba, és öntse rá a sört. Tegye a csülköt legalább 2 órára a hűtőszekrénybe. Még jobb, ha 12 órán át pácoljuk.

4. Lépés

Ezután 180 fokra előmelegített sütőben kb. 2,5-3 órán át sütjük a lábszárakat. Időnként öntsük le őket az edényből származó sörrel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új