HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/5ELeotNduc4DReWpDPcS/06febadae70ccb5c4c099e37739bfd.jpeg)
Sült spárga
Ha egészséges, ropogós és finom ételre vágyik, próbálja ki ezt a receptet sült spárgára, citrommal és dióval.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- 300 g Spárga
- 1⁄2 EK olívaolaj
- 1 TK őrölt fekete bors
- 1 TK Só
- 1⁄2 TK cayenne-i bors
- 1⁄2 TK fokhagymapor
- 1 csészék dió
- 2 szeletek citrom
HIRDETŐ
Eljárás
25 perc.
1. Lépés
Mossuk meg és szárítsuk meg a spárgát. Ezután vágjuk le a végét.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/5ELeotNduc4DReWpDPcS/d76c4caf8cc61f4fe4b89e75cb358b.jpeg)
Forrás: Youtube
2. Lépés
Bele helyezzük a üveg sütőtálba, és extra szűz olívaolajjal meglocsoljuk, fekete borssal, sóval, cayenne borssal, fokhagymaporral és dióval megszórjuk.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/5ELeotNduc4DReWpDPcS/836a25b03df3262afb6f73c89fc85c.jpeg)
Forrás: Youtube
3. Lépés
Alaposan keverjük össze mindent kézzel, és a spárgát helyezzük be a 200°C-ra előmelegített sütőbe körülbelül 15 percre. A megsült spárga szép barnára sül.