HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/lHlx5oqLsKp1hcW55Wxj/34c0b281d838b447cd67cbe2e4eeed.jpg)
Forrás: PeteerS from Getty Images
Sült zellerszár
Az egészségesebb verzió a sültkrumplihoz, amely meglepi az ízével.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- 1 db Nagy zeller
- olaj
- Só
- Kurkuma
- őrölt pirospaprika
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Megtisztítjuk a zellert a héjától. Megmossuk és papírtörlővel megszárítjuk.
2. Lépés
A zellert szeletekre vágjuk, majd hasábokra.
3. Lépés
Egy tálban összekeverjük a sót, kurkumát, paprikát és egy kevés olajat.
4. Lépés
Ebben a keverékben hengerjük a hasábburgonyát és alaposan keverjük össze. Így készített hasábburgonyát süthetünk.
5. Lépés
Aki egészségesebb verziót szeretne, az ilyen módon előkészített hasábburgonyát sütheti a sütőben, sütőpapírral bélelt tepsin.