HIRDETŐ
Sültetlen kókuszos szeletek áfonyaréteggel

Sültetlen kókuszos szeletek áfonyaréteggel

Ez bombanagyszerű volt. Sültetlen, nagy adag kókusszal, friss gyümölcsrétet hozzáadva és csokoládé öntettel bevonva.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
10

1. réteg

  • 80 zabpehely Hozzáadott
  • 10 g kakaó Hozzáadott
  • 10 g Nem kell csokoládés fehérje Hozzáadott
  • 20 g Kókuszliszt Hozzáadott
  • 10 g Méz Hozzáadott
  • 10 g olvasztott kókuszolaj Hozzáadott
  • 60 g banán Hozzáadott
  • 20 g A konzervkókusztej folyékony része Hozzáadott

2. réteg

  • 100 g kókuszreszelék Hozzáadott
  • 130 Kókusztej szilárd része Hozzáadott
  • 20 g Kokosztej folyékony része Hozzáadott
  • 10 g kókuszolaj Hozzáadott
  • 30 g Méz Hozzáadott
  • 30 g Fehérjére nincs szükség Hozzáadott

3. réteg

  • 150 g Fagyasztott áfonya ml vizet nyugodtan lehet más fagyasztott gyümölcs például málna Hozzáadott
  • 15 g Arany kobak (por) Hozzáadott
  • Méz Hozzáadott
  • áfonyás flavdrops vagy édesítőszer ízlés szerint Hozzáadott

4. réteg

  • 100 g Forró csokoládé Hozzáadott
  • 30 ml tej Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Ehhez a recepthez konzervált kókusztejet fogunk használni. A sütés előtti éjszakán tegye a hűtőbe. Nyitáskor vegye ki a kemény részét. Nálam 130g jött ki 😊

2. Lépés

1. réteg: A pelyheket, kakaót, lisztet és fehérjét összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót és turmixoljuk, amíg a hozzávalók össze nem állnak. Kézzel is átkeverhetjük őket, majd a sütőpapírral bélelt forma aljára nyomjuk.

3. Lépés

2. réteg: Kókuszt, kókuszolajat, mézet és proteinport keverjünk össze. Én aprítót használtam. Addig kevertem, amíg kompakt masszává nem alakult. A keveréket egy tálba tettem kókusztejjel és összekevertem egy egységes kókuszmasszává. Ráhalmoztam az első részre és betettem a hűtőbe.

4. Lépés

3. réteg: A fekete áfonyát vízzel és édesítőszerrel főzzük. Ezután merülőmixerrel turmixoljuk. Újra visszatesszük a tűzhelyre, hozzáadjuk az arany kalászt, vizben elkeverve, és folyamatos keverés közben a keveréket sűrűsödésig főzzük. Ezután hagyjuk részben lehűlni. A lehűlt keveréket a kókusz rétegre kenjük és 2 órára a fagyasztóba helyezzük.

5. Lépés

4. réteg: Olvasszuk fel a csokoládét a mikrohullámú sütőben, majd kenjük el a tortán. Tegyük be a hűtőbe, hogy megdermedjen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új