HIRDETŐ
Sűrű zöldséges Minestrone leves

Sűrű zöldséges Minestrone leves

Ez egy olasz leves, friss vagy fagyasztott zöldségekből is készíthető, ha kevés az időnk a főzésre :).

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8
  • 1000 g Fagyasztott minestrone zöldség Hozzáadott
  • 2000 ml víz Hozzáadott
  • 8 Gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 50 g zeller Hozzáadott
  • 12 karalábé Hozzáadott
  • vaj Hozzáadott
  • 50 g tészta Hozzáadott
  • 100 ml ketchup Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Egy nagyobb edénybe tesszük a minestrone fagyasztott zöldséget, hozzáadunk vizet, sót és fűszert, forraljuk.

2. Lépés

Megtisztítjuk és lereszeljük a zellert, a karalábét. A vajon megpirítjuk a fokhagymát és hozzáadjuk a lereszelt zellert és karalábét, együtt pároljuk, majd hozzáadjuk a leveshez.

3. Lépés

A tésztát először világosbarnára pirítjuk, majd a használati utasítás szerint megfőzzük. Adjuk hozzá a leveshez a ketchuppal együtt, és ízesítsük sóval és borssal. Sajttal tálaljuk, jó étvágyat.

4. Lépés

A friss zöldségekből természetesen jobb a leves, de ha megvásárolja az italian minestrone keveréket a lidliben, kis módosítással a saját ízlése szerint, az is finom lesz és időt takarít meg.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák