HIRDETŐ
Forrás: Anna_Shepulova from Getty Images
Sütés nélküli epres sajttorta
Ez a sültmentes eper cheesecake mascarponeval könnyű, frissítő és tökéletesen illik a forró nyári napokra.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
6
- 200 g túró
- 200 g mascarpone
- 200 ml Tejszín hab
- 1 csomagolás Vanília pudingpor
- 150 g Cukor
- 150 g Eper
- 100 vaj
- 200 g Szárított gyümölcs
- 50 g Dió
- 1 db Csokoládé sáv
HIRDETŐ
Eljárás
20 perc.
1. Lépés
A mixerben aprítsa fel a süteményeket és a dióféléket kis darabokra, majd keverje össze az olvasztott vajjal.
2. Lépés
Az elegyet nyomja ki a tortaforma aljára és oldalaira, amelyen a sajttortát készíti. Tedd hűtőbe megdermedni.
3. Lépés
A mixerben vagy konyhai robotgépben keverje össze a túrót, a mascarponét, a tejszínt, a cukrot és a vaníliás pudingport, amíg sima és egyenletes anyagot nem kap.
4. Lépés
A tésztára tegye a megmosott eper és a csokoládé csíkot.
5. Lépés
Helyezze fel a tölteléket a testre.
6. Lépés
A tisztított eper és a csokoládé csíkot helyezze a tésztára.
7. Lépés
Tegye a szamósa sajttortát a hűtőbe, hagyja megdermedni.