HIRDETŐ

Forrás: nitrub from Getty Images

Szárított bab leves

Tápláló és ízletes szárított bab leves, amely jóllakat és felmelegít a hideg téli napokon. A levesben találhatóak még krumpli, répa és hagyma is, amelyek gazdag ízt és illatot kölcsönöznek neki.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Fő összetevők

  • 250 g száraz bab Hozzáadott
  • 2 db krumpli Hozzáadott
  • 1 db sárgarépa Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott

Fűszer

  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 teáskanál édes paprika Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt koriander Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Áztassa a babot vízbe és hagyja állni egy éjszakán át.

2. Lépés

Másnap szűrje le a babot és tegye egy fazékba vízzel. Hozza a vizet forrásba, majd adja hozzá a felvágott krumplit, répát és hagymát.

3. Lépés

Amikor a zöldségek és a bab puhák, adj hozzá áttört fokhagymát és minden fűszert.

4. Lépés

Hagyja a levest még egy kicsit főni, hogy az összes íz összeérjen.

5. Lépés

Szolgáljuk fel a kész levest friss kenyérrel, és ízesítsük ízlés szerint.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új