:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/iVDHRjd8l5CYOIo-ouJ9/6ab1c756168610226dc9579a9d886c.jpeg)
Szölő levelek szedése és előfőzése
A szőlőleveleket gyakran különféle töltelékekkel töltik meg. Ebben a videóban azt szeretném bemutatni, hogyan gyűjtheti össze őket egyszerűen otthon és hogyan készítse elő őket a töltéshez. A tölteléket mindenki ízlése szerint választhatja ki.
Hozzávalók
- friss szölő levél
Eljárás
Annyi szőlőlevelet gyűjtünk, amennyit meg akarunk tölteni. Csak puha, sima, világoszöld leveleket gyűjtünk, amelyek puha tapintásúak. Gyűjthetsz kisebbeket és nagyobbakat is, csak fiatal- friss legyen.
Vágja le a szárakat majd mártsa néhányszor néhány másodpercre egy fazékba forrásban lévő vízbe. Hagyja a leveleket a vízben, amíg színe megváltozik. Amikor a levelek színe megváltozik, elég puhák és hajlékonyak ahhoz, hogy megtöltsék.
A tölteléket mindenki ízlése szerint választhatja ki. Az előfőzött leveleket hűtőbe is teheti, és a második-harmadik napon megtöltheti. Sok szerencsét!!!
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/iVDHRjd8l5CYOIo-ouJ9/df6e7f665d1e88fdf73ee3c7a53c72.jpeg)
Még több receptet tőlem találsz a blogomon is cesminazuenal.blogspot.com és a Youtube csatornámon