HIRDETŐ

Forrás: ivanfai from Getty Images

Tárkonyos csirkeraguleves gazdagon

A tárkonyos csirkeraguleves gazdagon egy ízletes, laktató étel, melyben a tárkony frissítő íze remekül harmonizál a csirke gazdag zamatával. Meleg levesnek vagy akár főételnek is kitűnő.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Húsból

  • 500 g csirkemell Hozzáadott
  • 2 ek étolaj Hozzáadott

Zöldségekből

  • 2 ks sárgarépa Hozzáadott
  • 2 ks petrezselyemgyökér Hozzáadott
  • 1 Fej hagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 csokor tárkony Hozzáadott

Egyéb

  • 2 l víz Hozzáadott
  • 2 ek csirkeleves kocka Hozzáadott
  • 1 tk Hozzáadott
  • 12 tk bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A csirkemellet felkockázzuk, majd az olajon megpirítjuk. A húst kivesszük a serpenyőből, és félretesszük.

2. Lépés

A hagymát és a fokhagymát apró kockákra vágjuk, a répát és a petrezselyemgyökeret felkarikázzuk. A serpenyőben megpirítjuk a zöldségeket.

3. Lépés

Az előkészített zöldségeket hozzáadjuk a húshoz, majd hozzáöntjük a vizet, a csirkeleves kockát, sózzuk, borsozzuk, és felforraljuk.

4. Lépés

Amikor a leves felforrt, hozzáadjuk a tárkonyt, és alacsony lángon 60 percig főzzük.

5. Lépés

A levest tálaljuk, frissen vágott tárkonnyal megszórjuk. Tálalhatjuk pirítóssal vagy friss kenyérrel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új