HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Tárkonyos raguleves

Gombamentes, de még így is igazán laktató és finom étel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 ks csirkemellfilé Hozzáadott
  • 3 ek napraforgóolaj Hozzáadott
  • 3 ks sárgarépa Hozzáadott
  • 2 ks fehérrépa Hozzáadott
  • 1 ks karalábé Hozzáadott
  • 1 ks zeller Hozzáadott
  • 1 ks vöröshagyma Hozzáadott
  • 30 dkg zöldborsó Hozzáadott
  • 1 ek tárkony Hozzáadott
  • 3 dl főzőtejszín Hozzáadott
  • 1 ks citrom leve Hozzáadott
  • 4 ks leveskocka Hozzáadott
  • 3 ek Petrezselyem Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

80 perc.
1. Lépés

A csirkemellfilét apró kockákra vágjuk. Egy jó nagy lábosban felhevítjük az olajat, rádobjuk a húst és fehéredésig pirítjuk.

2. Lépés

A zöldségeket felkockázzuk és a húshoz adjuk. Mehet bele a tárkony, az erőleveskockák és a szárított petrezselyem, majd felöntjük vízzel.

3. Lépés

Forrás után, fedő alatt, takaréklángon addig főzzük, míg minden megpuhul. Amikor már majdnem puha a többi zöldség, akkor adjuk hozzá a zöldborsót a leveshez.

4. Lépés

Egy kis tálba öntjük a tejszínt, és rámerünk 3-4 merőkanál levest, simára keverjük és a leveshez adjuk.

5. Lépés

Jól megkavarjuk az egészet és még egy kis tárkonyt morzsolunk bele. Amikor újra forr, belecsavarjuk a citrom levét.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új