HIRDETŐ
Tartármártás egyszerűen
A tartármártás ideális kiegészítője a húsféléknek, különösen a sült és grillezett halételeknek. Frissen és azonnal fogyasztható egyszerű és gyors elkészítési módnak köszönhetően. Továbbá könnyen párosítható más ételekkel is, amik megkövetelik a vajon alapuló mártást.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 200 g majonéz
- 1 evőkanál frissen facsart citromlé
- 1 evőkanál aprított kapribogyó
- 2 evőkanál aprított kovászos uborka
- 1 evőkanál aprított petrezselyem
- só és bors ízlés szerint
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
Vegyük egy tálba a majonézt, a frissen facsart citromlevet, az aprított kapribogyót, az aprított kovászos uborkát és az aprított petrezselymet.
2. Lépés
Keverjük össze alaposan az összetevőket, míg homogén állagot nem kapunk.
3. Lépés
Ízesítsük sóval és borssal ízlés szerint.
4. Lépés
A tartármártás azonnal fogyasztható, de ha van rá lehetőség, hagyjuk állni a hűtőben legalább 1 órát, hogy az ízek jól összeérjenek.
5. Lépés
Tálaljuk a tartármártást húsfélékkel vagy grillezett ételekkel.