HIRDETŐ

Tartármártás egyszerűen

A tartármártás ideális kiegészítője a húsféléknek, különösen a sült és grillezett halételeknek. Frissen és azonnal fogyasztható egyszerű és gyors elkészítési módnak köszönhetően. Továbbá könnyen párosítható más ételekkel is, amik megkövetelik a vajon alapuló mártást.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 200 g majonéz Hozzáadott
  • 1 evőkanál frissen facsart citromlé Hozzáadott
  • 1 evőkanál aprított kapribogyó Hozzáadott
  • 2 evőkanál aprított kovászos uborka Hozzáadott
  • 1 evőkanál aprított petrezselyem Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Vegyük egy tálba a majonézt, a frissen facsart citromlevet, az aprított kapribogyót, az aprított kovászos uborkát és az aprított petrezselymet.

2. Lépés

Keverjük össze alaposan az összetevőket, míg homogén állagot nem kapunk.

3. Lépés

Ízesítsük sóval és borssal ízlés szerint.

4. Lépés

A tartármártás azonnal fogyasztható, de ha van rá lehetőség, hagyjuk állni a hűtőben legalább 1 órát, hogy az ízek jól összeérjenek.

5. Lépés

Tálaljuk a tartármártást húsfélékkel vagy grillezett ételekkel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új