HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Tavaszi spárgakrémleves

Egyszerű és gyors, tele vitaminnal!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 ks közepes vöröshagyma Hozzáadott
  • 1 ks közepes burgonya Hozzáadott
  • 50 dkg zöldspárga Hozzáadott
  • 50 g vaj Hozzáadott
  • 7 dl zöldség alaplé Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
  • bors ízlés szerint Hozzáadott
  • Szerecsendió ízlés szerint Hozzáadott
  • 2 dl habtejszín Hozzáadott
  • 5 dkg sajt Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A hagymát felaprítjuk, a burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk. A zöld spárga fás, alsó részeit lepattintjuk, a fejeket levágjuk és félretesszük. A szárát feldaraboljuk. Egy lábasban a hagymát vajon megpároljuk, hozzáadjuk a krumplit és a feldarabolt spárgát. Rövid ideig együtt pároljuk.

2. Lépés

Felöntjük az alaplével, fűszerezzük, és puhára főzzük. Egy turmixban krémesre turmixoljuk a levest, majd visszaöntjük a lábasba.

3. Lépés

Hozzáadjuk a tejszínt és a spárgafejeket, felforraljuk, és tálalhatjuk is, egy kis sajttal megszórva.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új