HIRDETŐ
Tejszínes torta piskótával
Gyors nyári finomság
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
10
- 800 ml tejföl
- 1 EK porcukor
- 2 EK Granko
- 1 vanília cukor
- babakeksz
- Eper
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
A porcukrot vaníliacukorral és tejföllel keverjük össze. Két részre osztjuk a masszát. Egyik rész fehér marad, a másikhoz hozzáadjuk a Grankót. Egy edényt készítünk, melyet mikroszálas zsák borít, és elkezdhetjük rétegezni.
2. Lépés
Az aljára egy kis fehér anyagot helyezünk, erre egy réteg piskóta (lapos része felfelé), ismét tejszínes anyag és gyümölcs. Ismételjük még egyszer, majd folytatjuk a Granko ízesítésű anyaggal és ismételjük a rétegezést.
3. Lépés
Néhány órára a hűtőbe tesszük, legjobb ha egész éjjel. Pihentetés után kiborítjuk a tortát, eltávolítjuk a zacskót és díszítjük.