HIRDETŐ

Forrás: FB: Retro sütik és ételek

Tepsiben sült krumpli kolbásszal

Egy tipikus magyar fogás, amely bár egyszerűnek tűnhet, mégis rendkívül ízletes, különösen ha jó minőségű kolbászt használunk hozzá. A krumpli és a kolbász tökéletes párosítása egy hangulatos családi vacsorához vagy hétvégéhez.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 6 darab krumpli Hozzáadott
  • 1 darab kolbász Hozzáadott
  • 1 darab hagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 3 Kanál olaj Hozzáadott
  • 1 kiskanál Paprika Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Hámozzuk meg a krumplit és a hagymát, karikázzuk fel a kolbászt, és aprítsuk fel a fokhagymát.

2. Lépés

Egy nagy tepsiben öntsünk olajat, adjuk hozzá a krumplit, a kolbászt, a fokhagymát és a hagymát. Majd hintsük meg paprikával és sóval. Keverjük jól össze, hogy mindenhol érje a fűszerezés.

3. Lépés

Előmelegített sütőben 200°C-on süssük körülbelül 45 percig, vagy amíg a krumpli meg nem puhul.

4. Lépés

Tálaljuk melegen ropogós kenyeret kínálva mellé.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új