HIRDETŐ
Forrás: Ildi via Adobe Stock
Tészta karfiollal
Egy ízletes és egészséges tészta karfiollal és parmezánnal. Ez az étel könnyen elkészíthető, és tökéletes egy gyors ebédre vagy vacsorára.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Tészta
- 500 g A választott tésztád
Kelbimbó
- 400 g kelbimbó
- 2 Evőkanál olívaolaj
- 1 Teáskanál só
- 1 Teáskanál Fekete bors
Szolgáltatáshoz
- 100 g reszelt parmezán
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
Főzd a tésztát a csomagoláson található utasítások szerint. Ügyelj arra, hogy al dente legyen.
2. Lépés
Míg a tészta fő, felezd meg a kelbimbót, és sütöd meg egy serpenyőben olívaolajon, amíg nem lesz puha és barnára sült. Ízesítsd sóval és fekete borssal.
3. Lépés
Szűrd le a tésztát és add hozzá a serpenyőhöz. Keverd jól össze a kelbimbóval, és szórd meg reszelt parmezánnal.
4. Lépés
Azonnal szolgáld fel a tésztát és élvezd, vagy hagyd, hogy ízlelgesse magát!