Forrás: Sandra Backwinkel from Getty Images
Tojáslikőrös bundt torta
Ez a tojáslikőrös bundt torta recept egyszerű, és az elkészült termék egyszerűen ellenállhatatlan. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy összekapcsoljuk a tojáslikőr és a klasszikus sütemény ízét. Finom, szaftos és édes - egyszerűen tökéletes bármilyen alkalomra.
Hozzávalók
Tészta
- 250 g önserkentő liszt
- 1 darab szódabikarbóna
- 4 darab tojás
- 200 g cukor
- 200 ml Tojáslikőr
- 100 g vaj
Szűrők
- 2 Kanálok Tojáslikőr
Mások:
- Fehér csokoládé a leöntéshez
Eljárás
Melegítse elő a sütőt 180 Celsius-fokra, és vajazza ki, majd lisztezze be a bundáskenyér formát.
A tálban verje habosra a vajat a cukorral. Fokozatosan adja hozzá a tojásokat, és továbbra is verje.
Fokozatosan adja hozzá a tojáslikőrt és keverje össze.
Keverjük össze a lisztet a sütőporral és fokozatosan adjuk hozzá a keverékhez. Keverjük addig, amíg sima tésztát nem kapunk.
A tésztát helyezze bele az előkészített formába és süssön a sütőben körülbelül 45 percig, vagy amíg a bundáskenyér meg nem sül.
Vegye ki a babkát a sütőből és hagyja kihűlni. Kenje meg tojáslikőrrel és hagyja felszívódni.
A bábovka kiszolgálásra kész!