Uncle Bens édes-savanyú
Az Uncle Bens édes-savanyú receptje egy egyszerű, finom és gyors vacsora, amit a család minden tagja imádni fog. A szaftos csirke, a friss zöldségek és az Uncle Bens édes-savanyú szósz tökéletes egyensúlyban vannak egymással.
Hozzávalók
- 500 g csirkemellfilé, kockára vágva
- 1 nagy vöröshagyma, felaprítva
- 1 nagy piros paprika, felaprítva
- 1 nagy zöld paprika, felaprítva
- 2 Szál sárgarépa, darabokra vágva
- 1 Üveg Uncle Bens édes-savanyú szósz
- 2 evőkanál olaj
- só és bors ízlés szerint
- 250 g Uncle Bens gyorsfőzésű rizs
Eljárás
Melegítsük elő a sütőt 220°C-ra.
Egy nagy sütőtálat melegítsünk közepes lángon, és adjunk hozzá olajat.
Adjuk hozzá a csirkét, fűszerezzük sóval és borssal, és sütjük aranybarnára.
Vegyük ki a csirkét a tálból, és tegyük félre.
Ugyanabban a tálban sütjük a hagymát, paprikát és a sárgarépát 5 percig, míg el nem kezdenek megpuhulni.
Adjuk hozzá az Uncle Bens édes-savanyú szósz, és keverjük össze a zöldségekkel.
Tegyük vissza a csirkét a tálba, és keverjük össze a szósszal és zöldségekkel.
Tegyük a sütőbe, és süssük 20 percig, míg a csirke teljesen átsül.
Közben főzzük meg az Uncle Bens gyorsfőzésű rizst a csomagoláson található instrukciók szerint.
Tálaljuk a csirkét a rizzsel, és élvezzük az édes-savanyú ízeket.