HIRDETŐ

Uncle Bens édes-savanyú

Az Uncle Bens édes-savanyú receptje egy egyszerű, finom és gyors vacsora, amit a család minden tagja imádni fog. A szaftos csirke, a friss zöldségek és az Uncle Bens édes-savanyú szósz tökéletes egyensúlyban vannak egymással.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g csirkemellfilé, kockára vágva Hozzáadott
  • 1 nagy vöröshagyma, felaprítva Hozzáadott
  • 1 nagy piros paprika, felaprítva Hozzáadott
  • 1 nagy zöld paprika, felaprítva Hozzáadott
  • 2 Szál sárgarépa, darabokra vágva Hozzáadott
  • 1 Üveg Uncle Bens édes-savanyú szósz Hozzáadott
  • 2 evőkanál olaj Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 250 g Uncle Bens gyorsfőzésű rizs Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

35 perc.
1. Lépés

Melegítsük elő a sütőt 220°C-ra.

2. Lépés

Egy nagy sütőtálat melegítsünk közepes lángon, és adjunk hozzá olajat.

3. Lépés

Adjuk hozzá a csirkét, fűszerezzük sóval és borssal, és sütjük aranybarnára.

4. Lépés

Vegyük ki a csirkét a tálból, és tegyük félre.

5. Lépés

Ugyanabban a tálban sütjük a hagymát, paprikát és a sárgarépát 5 percig, míg el nem kezdenek megpuhulni.

6. Lépés

Adjuk hozzá az Uncle Bens édes-savanyú szósz, és keverjük össze a zöldségekkel.

7. Lépés

Tegyük vissza a csirkét a tálba, és keverjük össze a szósszal és zöldségekkel.

8. Lépés

Tegyük a sütőbe, és süssük 20 percig, míg a csirke teljesen átsül.

9. Lépés

Közben főzzük meg az Uncle Bens gyorsfőzésű rizst a csomagoláson található instrukciók szerint.

10. Lépés

Tálaljuk a csirkét a rizzsel, és élvezzük az édes-savanyú ízeket.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új