HIRDETŐ

Forrás: Facebook - DOBRÉ RECEPTY terapeuticko#kuchárska mini#megaskupinka ??❤

Vadas marha szelet

Tejszínes vaddisznó, tálalva áfonyával. Párosítható zsemlegombóccal.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8
  • 1 kg Hús sütőtökből Hozzáadott
  • 200 ml főzőtejszín Hozzáadott
  • 4 db sárgarépa Hozzáadott
  • 2 db Petrezselyem Hozzáadott
  • 50 g bacon Hozzáadott
  • lard Hozzáadott
  • Gyökérkeverék pálinkához Hozzáadott
  • őrölt édes piros paprika Hozzáadott
  • őrölt fekete bors Hozzáadott
  • Szárított rozmaring Hozzáadott
  • szárított kakukkfű Hozzáadott
  • babérlevél Hozzáadott
  • vaj Hozzáadott
  • zeller Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

150 perc.
1. Lépés

A vaddisznó előkészítéséhez előző nap előkészítjük a húst. Baconnel hurkoltúzzuk és paprikával, rozmaringgal, fűszerekkel, kakukkfűvel és vaddisznó fűszerkeverékkel ízesítjük. Végül meglocsoljuk olajjal és alufóliába csomagoljuk.

2. Lépés

A gyökérzöldséget megtisztítjuk és kis darabokra vágjuk.

3. Lépés

A húst zsírban pirítjuk, majd hozzáadjuk a zöldséget és babérlevelet. Annyi vizet adunk hozzá, hogy teljesen lefedje a zöldséget. Így felkészült húst párolunk körülbelül 2 óráig.

4. Lépés

A hús elfőzése után kivesszük és a zöldséget levével együtt összeturmixoljuk és leszűrjük.

5. Lépés

A pürésített zöldséget visszahelyezzük a fazékba, felforraljuk, hozzáadjuk a főzőtejszínt és vajjal símává tesszük.

6. Lépés

A tányért áfonyával díszítjük és például gombóccal szolgáljuk fel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek