HIRDETŐ

Vaddisznópörkölt bográcsban

A vaddisznópörkölt bográcsban egy valóban ízletes és hagyományos magyar étel, amelyet kint a szabadban, előnyösen tűzön lehet elkészíteni. Egy rendes bográcsban készítve igazi élményt nyújt az egész családnak.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8
  • 2 kg vaddisznó hús (kockázva), Hozzáadott
  • 2 Fej vöröshagyma, Hozzáadott
  • 6 gerezd fokhagyma, Hozzáadott
  • 2 zöldpaprika, Hozzáadott
  • 2 paradicsom, Hozzáadott
  • 2 evőkanál pirospaprika, Hozzáadott
  • 1 evőkanál koriander, Hozzáadott
  • 1 teáskanál kömény, Hozzáadott
  • 1 teáskanál só, Hozzáadott
  • 12 teáskanál bors Hozzáadott
  • 3 evőkanál zsír vagy olaj, Hozzáadott
  • 1 l szárnyas húsleves, Hozzáadott
  • 5 evőkanál tejföl, a díszítéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

180 perc.
1. Lépés

A bográcsban a zsírt felhevítjük és megpirítjuk benne a kockákra vágott hagymát.

2. Lépés

Hozzáadjuk a vaddisznó húst és addig pirítjuk, amíg minden oldala szép barnás színű nem lesz.

3. Lépés

Ezután beleszórjuk a pirospaprikát és jól átkeverjük.

4. Lépés

Hozzáadjuk a fokhagymát, a zöldpaprikát, a paradicsomot és a fűszereket, sózzuk, borsozzuk.

5. Lépés

Felöntjük a húslevessel és alacsony hőfokon főzzük a húst, amíg teljesen megpuhul. Ez lehet akár 2-3 óra is.

6. Lépés

A végén többször megkeverjük, hogy a hús minden oldala jól átfőjön.

7. Lépés

Tálalás előtt pár percig állni hagyjuk, majd tejföllel díszítjük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek