HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/hs2ncLD_ihZS_uwT26Mj/983fb607ba7d8b0fcda351e8b7e8cc.jpeg)
Forrás: Aamulya from Getty Images
Vegán sajt
Ez a kesudióból készült vegán sajt nagyon népszerű azok között, akik egészségesen próbálnak enni, de nem akarnak lemondani a sajtról.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 200 g Kesudió
- 3 db Citromlé
- 1 db Elteszett jalapeno paprikák (opcionális)
- 3 kanalak élesztő
- 1 kanál Só
- 1 kanál fokhagymapor
- 100 ml víz
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Áztassa a kesudiókat 4-6 órán át vagy egész éjjel.
2. Lépés
Majd leszűrjük őket.
3. Lépés
Adjuk hozzá az összes hozzávalót a mixerhez, és keverjük simára.
4. Lépés
Az átfordított szöveget sajtalap formájában mentjük el.
5. Lépés
A sajtot 4 órán át, vagy amíg meg nem keményedik, hűtőben hagyjuk megszilárdulni.