HIRDETŐ

Forrás: Kailash Kumar from Getty Images

Vegán Vadas Szósz

Ez a vegán vadas szósz recept a hagyományos magyar vadas recept vegán változata. Tökéletes választás, ha egészséges és ízletes ételt szeretnél készíteni, ami a hagyományos vadas ízével bűvöl el, de mégsem tartalmaz húst.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g sárgarépa Hozzáadott
  • 200 g petrezselyemgyökér Hozzáadott
  • 200 g burgonya Hozzáadott
  • 100 g zellergumó Hozzáadott
  • 250 ml Dr. Oetker Cuisine VEGA Hozzáadott
  • 4 evőkanál Mustár Hozzáadott
  • 1 nagy fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 evőkanál olaj Hozzáadott
  • 2 evőkanál cukor Hozzáadott
  • 3 ks babérlevél Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A szarvasmártás elkészítéséhez tisztítsa meg, mossa meg, hámozza meg és vágja 1,5 cm-es darabokra a sárgarépát, a petrezselymet, a burgonyát és a zellergyökeret. Hámozzuk meg és vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát.

2. Lépés

Hevítsük fel az olajat egy serpenyőben, és pirítsuk meg a zöldségeket.

3. Lépés

Ezután adjuk hozzá a cukrot, és hagyjuk feloldódni.

4. Lépés

Adjuk hozzá a hagymát, a babérlevelet, a sót és a borsot, és fedő alatt addig pároljuk, amíg a zöldségek megpuhulnak.

5. Lépés

Vegyük ki a babérleveleket, szűrjük le a levét, tegyük félre, és turmixoljuk össze a zöldségeket.

6. Lépés

Keverje össze a Cuisine VEGA-t a mustárral és 3 evőkanálnyit a turmixolt zöldségekből. Öntse egy serpenyőbe, és állandóan kevergetve forralja fel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Túró

281 receptek

Ebéd

2585 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Sütemények

829 receptek

Tészta

352 receptek

Mascarpone

140 receptek

Húsételek

1230 receptek

Desszert

1948 receptek