HIRDETŐ

Forrás: Kailash Kumar from Getty Images

Vegán Vadas Szósz

Ez a vegán vadas szósz recept a hagyományos magyar vadas recept vegán változata. Tökéletes választás, ha egészséges és ízletes ételt szeretnél készíteni, ami a hagyományos vadas ízével bűvöl el, de mégsem tartalmaz húst.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g sárgarépa Hozzáadott
  • 200 g petrezselyemgyökér Hozzáadott
  • 200 g burgonya Hozzáadott
  • 100 g zellergumó Hozzáadott
  • 250 ml Dr. Oetker Cuisine VEGA Hozzáadott
  • 4 evőkanál Mustár Hozzáadott
  • 1 nagy fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 evőkanál olaj Hozzáadott
  • 2 evőkanál cukor Hozzáadott
  • 3 ks babérlevél Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A szarvasmártás elkészítéséhez tisztítsa meg, mossa meg, hámozza meg és vágja 1,5 cm-es darabokra a sárgarépát, a petrezselymet, a burgonyát és a zellergyökeret. Hámozzuk meg és vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát.

2. Lépés

Hevítsük fel az olajat egy serpenyőben, és pirítsuk meg a zöldségeket.

3. Lépés

Ezután adjuk hozzá a cukrot, és hagyjuk feloldódni.

4. Lépés

Adjuk hozzá a hagymát, a babérlevelet, a sót és a borsot, és fedő alatt addig pároljuk, amíg a zöldségek megpuhulnak.

5. Lépés

Vegyük ki a babérleveleket, szűrjük le a levét, tegyük félre, és turmixoljuk össze a zöldségeket.

6. Lépés

Keverje össze a Cuisine VEGA-t a mustárral és 3 evőkanálnyit a turmixolt zöldségekből. Öntse egy serpenyőbe, és állandóan kevergetve forralja fel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új